komendewedstrijden_1
Eerste Ploeg KVTD Reserven/Beloften KVTD U21 KVTD Dames KVTD
13/04/2014
KVTD - RC Brainois A
14:30

12/04/2014
FC Tildonk - KVTD
10:30
CMP: BERG VAN TERMUNT - TERR.1
LEUVENSESTEENWEG
3080 TERVUREN(2537)
02/767.90.67
Schoneneboom
Duisburg

CMP: FC.VV. TILDONK - TERR.2
7DE LINIESTRAAT 11
3150 TILDONK(2239)
016/60.56.56

JEUGD: CHECK ook de WEEKENDKALENDER - UITSLAGENKALENDER
newsflash_nieuws

Nieuws ?

Laat  het ons snel weten!

info@kvtervuren.be
AED DEFIBRILLATORS

Voorzitter Olivier en onze GC hebben  van de Gemeente Tervuren 2 AED's ontvangen, 1 voor Schonenboom en 1 voor den Berg.
 
De bedoeling is om deze toestellen ergens rond het sportveld duidelijk te bevestigen, maar vooral om er ook te leren mee werken, en dat leest U vooral in de bijlage !
 
Reeds 2 x 4 personen ingeschreven op beide zaterdagen; kwestie van er snel bij te zijn!
 
Onze club heeft reeds verleden jaar opleidingen verzorgd via het Rode Kruis; hiermee nemen we de draad terug op.
 
Onze Voorzitter en onze GC staan erop U te danken voor uw inzet voor onze club en weten dat deze opleiding weeral meer werk is;
maar voorwaar het loont echt de moeite.
SPORTOUDERS

Nieuwe tijden brengen nieuwe ontwikkelingen. Op vele gebieden.
   Ook in contacten tussen sportclubs en ouders is er een nieuwe tendens merkbaar. Soms omdat er veel ouders zijn
   (ouders, stiefouders, grootouders, ...). Soms omdat ouders vandaag hun eigen kijk op sport hebben, en veel en vooral
   hoge verwachtingen hebben naar clubs en trainers toe.
   Interesse in dit thema? Neem eens een kijkje op www.sportouders.beSTOP GELE EN RODE KAARTEN

Vanaf dit seizoen is het reglement voor wat betreft kaarten bij de jeugd (U12 tem U21) gewijzigd in die zin dat voortaan iemand die binnen het seizoen 3 gele kaarten gekregen heeft, automatisch de volgende wedstrijd (dus de wedstrijd na het krijgen van de derde gele kaart) geschorst is en niet opgesteld mag worden.

Wie in 1 wedstrijd een 2de gele kaart krijgt, krijgt dan van de referee onmiddellijk een rode kaart en moet het veld verlaten. Deze speler is dan ook automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd. Deze 2 gele kaarten tellen dan niet mee in de telling in het kader van het hierboven besproken reglement mbt de 3 gele kaarten.

Een speler die rechtstreeks een rode kaart krijgt, is de speeldag nadien wel speelgerechtigd en dat tot dat er een uitspraak is van het betrokken comité over het aantal speeldagen. De speler kan dan typisch tegen het voorstel in beroep gaan (maar moet zich dan wel met geldige argumenten fysiek begeven naar Brussel om zich te verdedigen).

Via de www.footbel.com - competities - gele kaarten kan je de stand van de gele/rode kaarten bekijken per club. Let wel, dit kan typisch een week achterlopen tov de realiteit. Indien bvb een speler een derde gele kaart gekregen heeft dit weekend, maar deze kaart is het weekend nadien niet zichtbaar op de site - is de betrokken speler toch automatisch geschorst de speeldag nadien.

Noteer dat aan elke gele en rode kaart ook een administratieve boete hangt voor de club. Het is dan ook evident dat we als club bekijken in welke mate en onder welke voorwaarden we deze boetes eventueel zullen doorrekenen aan de betrokken spelers (OOK BIJ DE SENIORS).


Beurtrol kantine SCHONENBOOM
Helpende handen zijn er overal te kort!!!!

Contacteer: pbervelt@kvtervuren.be


INSCHRIJVINGEN JEUGD
Het inschrijvingsformulier op de site geldt louter als een vraag voor aansluiting. 

Afspraken en TAKEN jeudspelers

GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE VRIENDEN

Houding

Aanwezigheid

Training

Douche

Roken - Alcohol - Drugs

Ik poets steeds mijn voetbalschoenen na elke wedstrijd en training

Wie zich niet aan deze regels houdt, kan gesanctioneerd worden door bijvoorbeeld een wedstrijd niet te spelen. Eventuele bijkomende sancties worden steeds genomen door de trainer en afgevaardigde in overleg met de leden van de Jeugdwerking. Tot slot : heb respect voor iedereen die meewerkt in de club. In de eerste plaats voor elkaar, iedereen wil leren, en fouten maken hoort daarbij. Ook aan de ouders wordt gevraagd altijd positief te blijven. Elk nieuw seizoen vraagt de nodige aanpassing. Scheidsrechters worden stilaan zeldzaam; blijf beleefd ook al zijn de beslissingen soms niet altijd even éénnduidig; zonder hen immers geen match !

Algemeen

Vanaf Kadetten - scholieren - junioren

Voetballen bij KV Tervuren-Duisburg betekent voetballen in ploegverband. Een goede teamgeest wordt hoog in het vaandel gedragen!